Vi som jobbar här

Vi som arbetar på hunddagiset är Carina, Eva, Anna, Rebecca, Beatrice, Fredrica och Daniella. Vi startade dagiset vid årsskiftet 1999/2000.

Carina Rohwer

Carina
Carina med Thompson

Carina Rohwer är grundaren av dagiset. Det sägs att hon kan tala med hundar… men jag tror nog hon mest pussar dom. Hon rattar också hundbussen med fast grepp (och andra stora bilar med…). Carina har god hand med alla typer av hundar, även problematiska. Hon har erfarenhet av spår och sök samt utbildning av BOK-hundar och har tre egna hundar.

Eva Gustafsson

Eva-10-17
Eva

Eva Gustafsson Har varit med sedan 2004 och har lång erfarenhet av hundar. Eva är tjejen som kan ta i med hårdhandskarna om det behövs. Räds inte att sätta sig i nässlor om nöden kräver! Hon är duktig på hundmanikyr och trimning, även på ”besvärliga” och rädda hundar.

Anna Magnusson

Anna_071
Anna

Anna Magnusson Har varit på Stockholmshundarna sedan september 2008. Tidigare har hon jobbat på ”Maggies Farm” i Älta, ”Dog planet” i Stockholm samt ”Hundgörat” i Farsta. Anna är tjejen som utan att blinka sätter ner sina vassa klackar i leran när det skall till verkligt hundgöra!

Rebecca Löfdahl

Rebecca-Otto-10-17
Rebecca med Otto

Rebecca Löfdahl Har varit på Stockholmshundarna sedan 2010. Rebecca har fantastisk hand med hundarna och får dom alltid dit hon vill. Behövs bara lite godis. Rebecca är tjejen som följer i Alice Coopers fotspår. En riktig ”Killer” med andra ord. … Nej, hon är inte så farlig.

Beatrice Hymnelius

Bea-och-majken
Bea med Majken

Bea har varit anställd på hunddagiset sedan augusti 2012. Bea har 3års gymnasieutbildning med inriktning hundar i bagaget och har haft hundar i hela sitt liv. Framförallt brinner hon för problemhundar och arbetande hundraser. Bea är en riktig naturmänniska, som gärna vandrar i fjällen och inte är rädd för att bli skitig eller ta i med hårdhandskarna! Det är också Bea som kör den vita hundbussen och hämtar vid de olika stoppen.

Fredrica Rohwer

Fredrica-10-2017
Fredrica

Fredrica har varit med sen starten kan man nog säga. Som sin mammas dotter går hon i samma fotspår. Fredrica har hand om hundarna som får special treatment och åker i egen buss. Hon är mycket skicklig i att bevara sitt lugn i pressade situationer, det är aldrig storm, möjligen lätt bris!

Praktikanten

Anna-med-praktikant
Anna med praktikanten